Pozvánka na adventní charitativní bazar

14.11.2016 17:05

dovolíme si vás pozvat na tradiční CHARITATIVNÍ ADVENTNÍ BAZAR, který proběhne letos naposledy v původním velkém sálu u farnosti Sv. Františka v Krči na Habrovce před vypuknutím rekonstukce a to první adventní neděli 27. 11. 2016 od 9 – 15 hod

 

Přijďte nás podpořit a zapojte se  NÁVŠTĚVOU  adventního bazaru,  NÁKUPEM  vánočních dárků ze sortimentu vánočního zboží - adventních věnců a svíček či dekorací nebo potěšte své blízké některým z bohatého sortimentu „pokladů“, které již jinému neslouží tím správným účelem. Po ú spěšném nákupu se můžete občerstvit ze široké nabídky domácích gastronomických lahůdek, které se tradičně stávají neodmyslitelnou součástí bazaru.

 

Oceníme DAROVÁNÍ skutečně všech vám již NEPOTŘEBNÝCH VĚCÍ (knihy, DVD, CD, gramodesky, domácí potřeby, malý nábytek, malá elektronika, hračky, sklo, keramika, porcelán, nádobí, oblečení dětské i dospělé v kvalitním stavu, boty, sportovní potřeby). Příjem v ěcí proběhne v sobotu 26. 11. 2016 od 13 hod. v prostorách sálu / kavárny Habrovka Praha 4 - Krč nebo případně máte možnost přinést věci do bazaru celý týden před akcí a zanechat je v sakristii kostela na Habrovce v Krči nebo v Michli. 

 

Těšíme se na Vás.

 

Za tým organizátorů adventního bazaru

Habrovka, Praha 4 – Krč