Setkání se zastupiteli, radními a úředníky Prahy 4 ve středu 27.4.2016

17.04.2016 15:04

Dejme si do kalendářů velmi důležitý termín-27.4.2016. Tento den se uskuteční další ze setkání zástupců radnice a samosprávy s obyvateli jednotlivých částí Prahy 4, tentokrát z naší Krče. Pozvánka je vlevo na hlavní stránce. Je to součást Agendy 21 a jediná možnost jak se na místě a přímo zeptat starosty, radních, zastupitelů a úředníků úřadu Městské části na vše co nás pálí a navrhnout co je třeba udělat a říct proč.

Pokud minulé volby znamenaly  posun kupředu, pak toto je ta nejvýraznější změna na Praze 4 za posledních 30 let. Poprvé máme jako občané Krče možnost jít na setkání tohoto typu a povídat z očí do očí i s lidmi, kteří řídí městskou část. Uvidíme radní, kteří zodpovídají za  bezpečnost, dopravu, územní rozvoj. Můžeme se zeptat zastupitelů z různých politických stran na jejich názory a způsob řešení toho či onoho, můžeme oslovit starostu. Pokud nás něco v Krči zajímá, chceme něco změnit, chceme na něco upozornit, je toto ta správná (a jediná) příležitost.

S tím co se přítomní dozvědí od nás, obyvatel Krče,  by měli dál pracovat. Podněty by měly být zaznamenány, vyhodnoceny a použity. Alespoň tedy ty, co mají hlavu a patu. V budoucnu bychom se také měli dozvědět, co s nimi radnice a samospráva udělala. U nás v Krči se chystají velké změny- výstavba metra D, dostavba okolí Thomayerovy nemocnice, řešení okolí nádraží Krč, dopravy, hluku a emisí kolem Vídeňské a Jižní spojky, nová výstavba nejen v Krči.  Krč se mění a toto je šance jak se dozvědět víc  - a říci k tomu pár svých slov.  Příjďte.