Velký úklid v Michelském lese

07.04.2017 07:29

Jako každý rok na jaře, i letos Svobodní uklízejí Prahu 4. Tentokrát uklízí v Michelském lese. Sraz je v sobotu 8. dubna 2017 ve 14 hodin u rybníka Labuť (MHD "U Labutě") 

V sobotu 27. září 2014 uspořádali Svobodní první velký úklid a bylo to právě v Michelském lese, v místech, kde se sejdou i tentokrát. Od té doby proteklo blízkým Kunratickým potokem hodně vody, bylo odhozeno spousta odpadků a mnoho z nich opět sebráno. Svobodní uspořádali pět dalších akcí. Při sedmém pokračování se vrací tam, kde jsme před časem začali. Úklid začíná v sobotu 8. dubna ve 14:00, konec se očekává po 17. hodině, kdy už budou všichni dostatečně unavení a přistavený kontejner dostatečně naplněný.

Jako vždy jsou pro příchozí dobrovolníky přichystány úklidové pomůcky a malé občerstvení. Kontejner opět přislíbila zajistit MČ Praha 4 a za to představitelům radnice Svobodní děkují, protože jak se v minulosti přesvědčili, je to poměrně velká položka v rozpočtu akce. Úklid probíhá zároveň v termínu a v rámci celorepublikové iniciativy "Ukliďme Česko".

Více informací: Alois Sečkár  Koordinátor pobočky Praha 4  seckar@svobodni.cz
+420 721 302 700